Over mij

Ik ben allround virtual assistent (VA) en daarnaast (bedrijfs)maatschappelijk werker, stress & burnout specialist, loopbaancoach, reisbegeleider, NT2 docent en office manager. Een zogenoemde multipotential. Ik heb veel interesses, vind veel dingen leuk en interessant. Mensen die mij niet kennen, zouden dit kunnen zien als wispelturig, maar dat ben ik zeker niet. Ik ben niet iemand die in 7 sloten tegelijk loopt. Ik houd nou eenmaal van afwisseling en variatie. Om die reden heb ik vaak ook twee banen tegelijkertijd gehad en vaak ook nog in combinatie met een studie. Als ik iets wil, dan ga ik op mijn doel af. No matter what people say.

Mijn missie in het leven is mensen (verder) helpen en mensen blij maken. Ik heb ook veel in ondersteunende beroepen gewerkt. Na jarenlang in het onderwijs en in de hulpverlening te hebben gewerkt, had ik behoefte aan meer vrijheid en het zelf kunnen bepalen waar en wanneer ik mijn werk doe en wat voor werk ik doe. Daarnaast geen tijd meer kwijt aan files, meer vrije tijd, minder moeten en meer balans.

Mijn passie is nieuwe plekken ontdekken en nieuwe mensen leren kennen, maar ook nieuwe dingen leren. Ik heb daardoor veel gereisd en heb vele opleidingen en cursussen gedaan. Ik word vaak avontuurlijk en ondernemend genoemd. Ik houd van actie en nieuwe dingen proberen.

Ik ben eigenlijk altijd positief en goed gemutst, ook al zitten er dingen tegen. Ik houd ook enorm van positieve en enthousiaste mensen om mij heen en lekker kunnen lachen. Dit vind ik nog belangrijker dan de klus die geklaard moet worden.

Wil je nog meer over mij weten? Laat het weten!

 

Liefs en #enjoyyourlife!

support@vafore.nl

(06) 20 000 176

KvK 71857672

BTW 206358222B01

 

Share This