Wil je graag je online producten / diensten verkopen op je website, maar ben je niet technisch aangelegd? Lees dan verder hoe je dit binnen no-time geregeld kunt hebben.

Ik heb ontdekt dat je met Kennis.shop in een handomdraai een betaalpagina kunt maken om bijvoorbeeld je online training of een e-book op je website te verkopen. Het verkoopsysteem is vooral ontwikkeld voor ondernemers die hun kennis willen verkopen.

Hieronder zet ik kort de voordelen en nadelen van Kennis.shop op een rij.

Voordelen Kennis.shop
 1. Een betaalpagina via Kennis.shop is binnen een handomdraai op te zetten. Je hoeft geen hele webshop te bouwen, wat veel tijd scheelt en ook geld kan besparen. Kennis.shop is eenvoudiger dan bijvoorbeeld Woocommerce.
 2. Je hebt geen technische kennis nodig.
 3. De koper krijgt direct na betaling een bevestigingsmail met de aankoopfactuur in zijn mailbox.
 4. Kennis.shop is direct te integreren met ActiveCampaign / Mailblue / Mailtribe (voor bijvoorbeeld een automatische welkomstmail) en ook met Moneybird (zodat de factuur direct in je boekhouding komt). In de nabije toekomst komen er nog meer directe integraties bij. Via Zapier is Kennis.shop aan nog veel meer software te koppelen, zoals Huddle, Wishlist member, Learndash, E-boekhouden, Snelstart, Autorespond, Mailer lite etc. Het is hiermee mogelijk dat kopers direct na betaling de inloggegevens ontvangen van bijvoorbeeld de online leeromgeving.
 5. De betaalpagina’s van Kennis.shop zijn door neuromarketing toepassingen geoptimaliseerd voor conversie door onder andere kassakoopjes, product voordelen, klanten reviews, FAQ en garanties. Zo worden mensen die op de betaalpagina komen gemotiveerd om tot een aankoop over te gaan.
 6. De klantenservice is supersnel met reageren op je vragen (ik spreek uit ervaring) en er is een community en chat waar je je vragen en suggesties kunt delen. Kennis.shop staat open voor suggesties om hun product verder te verbeteren. Bij het groeien van het aantal Kennis.shoppers zullen ook de mogelijkheden van het systeem groeien.
 7. Als je Kennis.shop PRO neemt in plaats van Kennis.shop START, dan heb je meer mogelijkheden. Je kunt dan kassakoopjes toevoegen op je betaalpagina, kopers kunnen in termijnen betalen en je kunt kortingscodes en abonnementen (voor bijvoorbeeld een membership) gebruiken. Daarnaast kun je een ongelimiteerd aantal producten verkopen (bij een Kennis.shop START is het maximum 3 producten).
 8. Let op: op dit moment kun je nog een lifetime deal van Kennis.shop aanschaffen voor een voordelige prijs (€199,- excl. BTW voor START en €699,- excl. BTW voor PRO). Je kunt het dan voor altijd gebruiken, zonder extra maandelijkse kosten. Je betaalt eenmalig een bedrag en daarna alleen maar 17 cent per verkoop. Als je niets verkoopt, betaal je dus ook niets. Er is dus geen maandelijks / jaarlijks abonnement. Dit maakt Kennis.shop een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld Plug&Pay.
 9. Last but not least; als je een Kennis.shop account hebt, krijg je ook een (gratis) affiliate link, zodat je je eigen aanschafgeld kunt terugverdienen en wellicht nog veel meer!

Nu zul je denken “Klinkt goed. Zijn er echt nadelen?”

Ja, die zijn er wel, maar die wegen naar mijn mening voor veel kennisondernemers niet op tegen de voordelen. Ik noem ze hieronder toch even.

Nadelen
 1. Kennis.shop is een vrij nieuwe speler op de markt en is nog in ontwikkeling. Zo kun je bijvoorbeeld de facturen nog niet helemaal opmaken zoals je wellicht zou willen. Hier komt in de toekomst zeer waarschijnlijk wel verandering in. Op dit moment kun je wel je logo toevoegen en de hoofdkleur van je huisstijl instellen en een afbeelding van het product toevoegen, maar je kunt bijvoorbeeld nog geen achtergrond voor je facturen gebruiken.
 2. Kennis.shop werkt alleen met Stripe en kun je niet koppelen met Mollie. Daar staat tegenover dat Stripe internationaal is en daardoor meer betaalmogelijkheden biedt en dat automatisch de BTW berekend wordt per land. Een account bij Stripe is gratis. Je betaalt alleen per verkoop (via iDeal is dat 29 cent).
 3. Je maakt met Kennis.shop niet een hele webshop. Mocht je dat willen, omdat je veel producten hebt, dan is Woocommerce bijvoorbeeld geschikter. Kennis.shop is een los betaalpagina systeem voor als je niet al teveel producten / diensten hebt.

Natuurlijk zijn veel andere software ook goed, maar ik ben nu al fan van Kennis.shop!

Geïnteresseerd?

Mocht je nu denken “Ja, dit is iets voor mij”! Tot en met 31 maart 2024 kun je nog profiteren van een lifetime deal bij Kennis.shop met fikse korting. Klik hier.

Dit is een affiliate link, dus ik krijg een kleine vergoeding als jij een lifetime deal aanschaft en jij betaalt niets extra (je krijgt op dit moment zelfs een fikse korting!). Win win dus!

Let op: wees er op tijd bij, want in april worden de prijzen verhoogd.

Eerst uitproberen?

En nog meer goed nieuws: als je de Kennis.shop PRO aangeschaft, kun je het eerst uitproberen. Je krijgt een ‘niet goed, geld terug’ garantie van 14 dagen.

Eerst zien?

Wil je eerst zien hoe het allemaal werkt? Je kunt een demo terugkijken op de website van Kennis.shop. Er zijn ook live demo’s op specifieke data.

Hulp nodig?

Heb je na de aanschaf van Kennis.shop hulp nodig bij het instellen en inrichten van Kennis.shop en Stripe? Neem contact met mij op via support@vafore.nl of (06) 20 000 176. Ik help je graag!

NB. Deze blog is vast nog niet compleet. Mis je nog iets cruciaals, laat het me weten!

Share This